UUTUUDET/TULOSSA

Syksyn ensimmäiset kuormat ovat saapuneet.

* Paljon toivekaavoja (mm. Pattydoo ja Cashmerette)

* Aloittelijat toivoneet edullisia kuosillisia trikoita. Nyt niitä saa upeissa trendikkäissä väreissä ja ajattomissa kuoseissa

* Softshell kankaita

* Joustocollegeita ja niihin mätsäävät resorit

* Oman tuotannon 1-väriset ja painetut trikoot, joustocolleget ja resorit

* Kesän jälkeen on usein kuivaksiopettelu saanut hyvän alun. Saimme KVK housuvaippoja jättälastin ompelijalta. Nyt on kuoseja moneen makuun päivitetty verkkokauppaan.

Jos joku uutuus on vielä tilapäisesti loppu, voi tuotteen kohdalle jättää oman sähköpostiosoitteen niin saa heti tietää, kun tuotetta on jälleen saatavana. Ns. päätilauksen voi tehdä sisään odottamaan tulossa olevia tuotteita. Tällöin kannattaa asiasta mainita tilauslomakkeen lisätietoa kohdassa (ostoskorissa) niin paketti jää odottamaan kuormaa.

Kaavoihin on tullut myös paljon uutuuksia. Jalie ja ONION kaavakuormat ovat saapuneet, siellä on mukavasti tarjontaa myös suosituille plus koon kaavoille. Teemme Vogue, KwikSEW, Butterick ja McCall´s kaavoista tilauksen tehtaalle yleensä maanantaisin ja toimitusaika on noin viikon (osa kaavojen uutuksista on heti saatavana). Lisää kaavoja KAAVAT kategoriassa.

Järjestys: